Virtuaalitodellisuus

Virtuaalitodellisuus


image_print

LeikkiSet hyödyntää pelitekniikkaa suunnittelun tukena ja tekee suunnittelijoiden 2D-suunnitelman pohjalta 3D VR -mallin.

Ajatus uuden tekniikan hyödyntämisestä tuli hankkeissa mukana olevien ja etenkin käyttäjien kokiessa vaikeaksi hahmottaa mitä suunnitelmiin oikeasti sisältyi ja oltiinko oikeasti löydetty toimiva ratkaisu.

3D VR -malli

  • Mahdollista mallintaa aito ympäristö
  • Leikkikenttävälineet aidon kokoisina ja halutuissa väreissä
  • Alustat ja niiden materiaalit sekä kuvioinnit
  • Mallissa pystyy kävelemään 4,5m x 4,5 m kokoisella alueella ja ohjaimella siirtymään mihin tahansa.

 

Miksi VR?

Leikkipuistojen ja liikunta-alueiden arkkitehdit, suunnittelijat ja loppukäyttäjät pääsevät jo suunnitteluvaiheessa näkemään ja liikkumaan valmiissa ympäristössä. Mallinnus myös takaa, että toteutus on turvallinen. Etukäteen mallinnettu hanke onkin toimivampi ja mietitympi ratkaisu kuin nykyisellä 2D tekniikalla suunniteltu leikkipuisto.

Katso kuvankaappauksia LeikkiSet VR -projektin sisältä:

LeikkiSet esitteli VR -mallia Sportec -messuilla 2017.

Kustannukset

LeikkiSet tekee lisäarvona veloituksetta 3D VR mallit kohteisiin johon ne on tarkoituksen mukaisia ja jotka on suunniteltu LeikkiSetin tuotteilla. Mallin toimitusaika on noin 4-6 viikkoa. Mallinnamme välineet oikeissa väreissä ja oikean kokoisina sekä alustat. Mikäli halutaan mallintaa muuta niin kustannuksista teemme etukäteen tarjouksen.


LeikkiSet

leikkiset@leikkiset.fi

etunimi.sukunimi@leikkiset.fi

Lepistönkatu 11, 30100 Forssa

puh. 040 487 4390

Tietosuojaseloste