Turva-alustat

Kattavassa valikoimassamme on useita erilaisia turva-alustaratkaisuja.

Turva-alustat


image_print

Turvakate

HIC-testattu kate on luonnontuote, joka soveltuu hyvin turva-alustaksi. Turvakate ei kuluta leikkivälineitä turvahiekan tavoin ja se on myös pölyämätön. Turvahiekasta poiketen turvakate ei myöskään paakkuunnu pakkasilla ja se ei kulkeudu kengänpohjissa yhtä helposti kuin turvahiekka.
Lue lisää

Tekonurmi

Tekonurmea käytetään peliareenoissa, liikuntapaikoilla ja leikkikentillä. Tekonurmet asentaa koulutettu asennusryhmämme. Putoamisalustana käytämme tekonurmen alla Re-Foam-joustolevyä.
Lue lisää

Turvahiekka

Turvahiekka on puhdistettua hiekkaa, jota käytetään EN1177 direktiivin hyväksymänä putoamisalustana. Turvahiekasta puuttuu nolla-aines, joten se ei tiivisty kovaksi.

  • 30 cm kerros 0-2000 mm putoamiskorkeudelle
  • 40 cm kerros 2000-3000 mm putoamiskorkeudelle

Lue lisää

Turvalaatat

Turvalaattoja käytetään leikkivälineiden alla putoamisalustana, koulujen urheilualueilla sekä muualla, missä tarvitaan liukumatonta, vettä läpäisevää, säänkestävää ja helppohoitoista pinnoitetta.

Turvalaatta valmistetaan kierrätetystä SBR-kumirouheesta ja värivaihtoehtoja on useita.

Vakiovärit: Musta, punainen, harmaa ja vihreä
Lue lisää

Valettava turva-alusta

Urakoimme valettavia turva-alustoja. Valettava turva-alusta tehdään kaksikerroksisena, josta pohjakerros on SBR-kumirouheen ja polyuretaanin seos. Pintakerros on EPDM-kumia.
Lue lisää

Hake

HIC-testattu hake on luonnontuote, joka soveltuu hyvin turva-alustaksi. Hake ei kuluta leikkivälineitä turvahiekan tavoin ja se on myös pölyämätön. Turvahiekasta poiketen turvahake ei myöskään paakkunnu pakkasilla ja se ei kulkeudu kengäspohjissa yhtä helposti, kuin turvahiekka.


Tekonurmilaatat

Leikki- ja liikuntavälineiden turva-alustoilta vaaditaan jatkuvasti enemmän. LeikkiSet Oy:n on tuonut Suomeen jo muualla Euroopassa suosiossa olevan tekonurmilaatan. Laattoja löytyy useita eri värejä ja niistä kuvioiden tekeminen on helppoa sekä kustannustehokasta. Laattaa voi käyttää koko liikunta- pinnoitteena tai leikkikenttävälineiden putoamisalustana. Laatta ei ole märkänäkään liukas ja kestää hyvin kulutusta, mutta mikäli vahinko sattuu ja asennettu laatta rikkoutuu, on se helppo vaihtaa. Laatta on vettä läpäisevä ja sillä on EN1177:2008 sertifikaatti. Laattaan ei harjata hiekkaa. Laatan LeikkiSet Oy:lle valmistaa hollantilainen Hecmar.

Tiheys: 800 kg / m3
Koko: 500 x 500 mm
Veden läpäisy: 250 mm tunnissa
Paksuudet ja putoamiskorkeudet:

  • 30 mm 1,00 m
  • 45 mm 1,40 m
  • 55 mm 1,80 m
  • 65 mm 2,20 m
  • 80 mm 2,50 m
  • 100 mm 3,00 m

Värivaihtoehdot: vihreä, sininen, valkoinen, punainen, musta tai keltainen.

Turvahiekka

Turvahiekka on puhdistettua hiekkaa jota käytetään EN1177 direktiivin hyväksymänä putoamisalustana. Turvahiekasta puuttuu nolla-aines, joten se ei tiivisty kovaksi.

  • 30 cm kerros 0-2000mm putoamiskorkeudelle
  • 40 cm kerros 2000-3000 mm putoamiskorkeudelle

Turvalaatat

Turvalaattoja käytetään leikkivälineiden alla putoamisalustana, koulujen urheilualueilla, sekä muualla missä tarvitaan liukumatonta, vettä läpäisevää, säänkestävää ja helppohoitoista pinnoitetta.

Turvalaatta valmistetaan kierrätetystä SBR-kumirouheesta ja väri vaihtoehtoja on useita.

Vakiovärit: Musta, punainen, harmaa ja vihreä

Valettava turva-alusta

Urakoimme valettavia turva-alustoja. Valettava turva-alusta tehdään kaksikerroksisena josta pohjakerros on sbr kumirouheen ja polyuretaanin seos, pintakerros on EPDM-kumia.


LeikkiSet

leikkiset@leikkiset.fi

etunimi.sukunimi@leikkiset.fi

Lepistönkatu 11, 30100 Forssa

puh. 040 487 4390

Tietosuojaseloste