Miksi valita LeikkiSet?

Asiakkaat


image_print

LeikkiSet on valintana turvallinen

Käytämme tuotteidemme valmistuksessa erittäin korkealuokkaisia ja kestäviä materiaaleja, jotka ovat mahdollisimman huoltovapaita. Kaikki leikkikenttä- ja liikuntavälineemme sekä peliareenamme täyttävät turvallisuusstandardit: EN-1176, EN-16630, EN-15312.

LeikkiSet on suomalainen

Valmistamme tuotteita itse sekä alihankintana Suomessa ja Euroopassa. Olemme saaneet Avainlippu-merkin usealle tuoteryhmälle ja olemme täysin suomalaisomisteinen. Voimmekin ylpeästi sanoa, että olemme tämän toimialan suomalaisimpia yhtiöitä.

Olemme suunnittelijan oikea käsi

Suunnitteletko leikki- tai lähiliikuntapaikkaa? Autamme mielellämme kohteen suunnittelussa sekä sopivien välineiden valinnassa. Varmistamme aina, että tarjotut tuotteet ovat tarkoituksenmukaisia ja kohteeseen parhaiten soveltuvia. Teemme suunnitelluista kohteista myös havainnollistavat visualisointikuvat ja -videot sekä virtuaalitodellisuusesitykset.

LeikkiSet on osallistava

Tutkimme ja kehitämme jatkuvasti uutta teknologiaa käyttäjien osallistamiseen. LeikkiSet on ensimmäisiä yrityksiä rakennusalalla, joka hyödyntää virtuaalitodellisuutta tuotekehityksessä. Lue lisää virtuaalitodellisuudesta.

Tarjoamme alan parhaat takuut

Asiakkaamme vaativat enemmän ja me uskomme tuotteisiimme. Siksi myönnämmekin tuotteillemme alan parhaat takuut. Katso takuumme täältä.

Monet jo luottavat meihin

Tiesitkö, että LeikkiSet on toimittanut jo 600 kohdetta ympäri Suomen? Tutustu referensseihimme täältä.

Ympäristö ja vastuu

Otamme kaikessa toiminnassamme huomioon ympäristön ja vastuumme työnantajana.


LeikkiSet

leikkiset@leikkiset.fi

etunimi.sukunimi@leikkiset.fi

Lepistönkatu 11, 30100 Forssa

puh. 040 487 4390

Tietosuojaseloste